INGATLAN IRODA
CégünkrõlKínálatunkSzolgáltatásReferenciákElérhetõségünk
Ingatlan adás vétel oroszlány!
Ingatlan oroszlányNem sikerült döntenie hogy kit bízzon meg rendezvénye szervezésével? Esetleg már eldöntötte de még kicsit bizonytalan? Akkor most jó helyen jár, mert csapatunk sokéves tapasztalattal, minõségi szolgáltatással ál rendelkezésére!
2014. május 1.

SVÉDASZTALOS ÉTTEREM !

Május 5-én megnyitjuk oroszlány elsõ svédasztalos éttermét!

Oroszlányon elsõként!

Korlátlan fogyasztás

Étterem oroszlány
2012.március 21.

SZÉP KÁRTYA ELFOGADÁS!

Rendelkezik SZÉP KÁRTYÁVAL?
Használja fel nálunk!

Oroszlányon elsõként!

Az OTP kártyát a mai naptól elfogadjuk.

Szép kártya oroszlány

Üzemletetõ:
Czermann és Társa Kft.

Cégtulajdonos:
Hartyáni László

Elfogadóhely:

Étkezési jegy elfogadó elfogadóhely
Étkezési jegy elfogadó elfogadóhely
Étkezési jegy elfogadó elfogadóhely
Étkezési jegy elfogadó elfogadóhely
Üdülési csekk elfogadó elfogadóhely

 


Fõoldal
:: Éttermünk
A Dunántúl híres kisvendéglõje (cikk 1999-bõl)

...több mint száz esztendõs a Czermann vendéglõ ...

Az erdélyi népmûvészek, akiket a századik évéhez közeledõ oroszlányi CZERMAN vendéglõ tulajdonosai szerzõdtettek egy kis belsõ "munkára", nem is sejtették, hogy hónapokon át fognak majd dolgozni a tölgyfából faragott székely mintás székeken, székelyföldi hangulatot teremtõ falfestményeken. A szépségre és eredetiségre törekvés ilyenfajta áldozata a fõvárostól távolesõ, mondhatnók tõsgyökeres vidéki környezetben merész és dicséretes gondolat. Az oroszlányiak és a külföldi turisták, akik Majkot, Várgesztest vagy a móri borvidéket látogatják, gyakran toppannak be egy vacsorára, és se szeri se száma a mutatós, díszvacsora számba menõ rendezvényeknek. Alábbi képünk a hely egyik részét mutatja:


A ma gondtalanul falatozó és iddogáló társaság nem is sejti, milyen aprólékos munka elõzte meg az oly természetesen ható székely atmoszférát. A népmûvészek gondos cicomázási munkálatait örökítette meg az alábbi fotó:


E sorok írója, aki Amerikában hozzászokotott a 10, 20 meg 50 dolláros menü-árakhoz, meglepetten értesült arról, hogy ez a kis székely odú ebédelõinek még mindig napi egy dolláros áron nyújt kétfogásos déli menüt. Mintha csak megállt volna az idõ és az infláció mindent eltaposó harckocsija! Tréfásan mondtam a tulajnak: "mostantól majd idejárok ebédelni Amerikából..."


A nyári sörkert, sokfajta játékkal, sõt miniatûr állatkerttel az õslakók és a vendégek kedvence. Esténként zene szól, és a tulaj már újabb és újabb létesítményekkel akar kedveskedni azoknak, akik a helyet a jövõben látogatják majd.

A harmadik évezredben!... Pagony Lajos




 

 

* PDF (Portable Data Format) - Az Adobe cég által kifejlesztett adatformátum, amelyet az ingyenesen letölthetõ Adobe Reader programmal használhat. Ez a program a legtöbb számítógépen telepítve van, amennyiben Önnek nincs, vagy a gépe nem nyitja ki a dokumentumot, a programot innen letöltheti.

...
Látogasson el facebook oldalunkra!

...
Termékeink

Ingatlan iroda1

Ingatlan iroda2

Ingatlan iroda3

Ingatlan iroda4

Ingatlan iroda5

Ingatlan iroda6

Ingatlan iroda7

Termékeink
Szolgáltatásaink

Kereskedelem1

Kiszállítás2

Tanácsadás3

Kivitelezés4

Szolgáltatásaink
Copyright © 2009 proginfo.hu, Honlapkészítés és Online Marketing Tanácsadás: PROGINFO
A honlap a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium támogatása nélkül valósult meg.